Sledujte první trailer Red Dead Redemption 2 pro PC

Pouze před pár okamžiky Rockstar zveřejnil první trailer pro připravovanou PC verzi Red Dead Redemption 2. O tom, že se na konverzi této hry pro počítače, která vyšla minulý rok ve verzích pro PlayStation 4 a Xbox One pracuje, víme již nějaký ten týden, ale až dosud jsme neměli šanci vidět, jak vlastně vypadá v pohybu.

Trailer trvá sice pouze minutu, ale i to stačí k tomu, abychom si o hře mohli udělat dostačující obrázek. Na první pohled je jasné, že autoři zapracovali na kvalitě textur a došlo i k upgradu vykreslovací vzdálenosti.

Není žádným tajemstvím, že Red Dead Redemption 2 na PC bude podporovat rozlišení až 4K a nebude obsahovat tolik nenáviděný lock na 30 FPS. Zároveň se máme dočkat přidání nových příběhových misí, které konzolové verze hry neobsahovaly. To může být dobrý důvod proč si hru na PC obstarat i pro hráče, kteří jí již mají projetou.

Tip na článek:  Red Dead Redemption 2 - HW požadavky. Bude to obří hra vyžadující 150 GB

Datum vydání je stanoveno už na 5. listopadu.

Red Dead Redemption 2 PC – Trailer

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 2 Prumer: 5]

Fanoušek klasických point and click adventur, filmů Davida Lynche a nových technologií všeho druhu. Jinak dlouholetý nezávislý žurnalista a copywriter, který vystřídal řadu tištěných i internetových magazínů.

Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
Upozornit na