Bohemia Interactive vyhlašuje velkou soutěž pro tvůrce DLC obsahu ke hře Arma 3

Foto: Bohemia Interactive

České herní studio Bohemia Interactive oznamuje novou soutěž pro tvůrce s názvem „Arma 3 Art of War“. Vítězné výtvory budou následně zahrnuty v novém charitativním DLC se stejnojmenným názvem podporujícím Mezinárodní výbor Červeného kříže.

Soutěž Arma 3 Art of War je rozdělena do čtyř kategorií: rekvizity, doplňky postav, oblečení postav a speciální kategorie 2D výtvarných děl na libovolném médiu na téma mezinárodního humanitárního práva v konfliktu budoucnosti.

Bohemia Interactive věnuje 100 % výnosu po zdanění z výše uvedeného DLC Mezinárodnímu výboru Červeného kříže na podporu činnosti v oblasti světové pandemie COVID-19. Kromě toho půjde výtěžek i na podporu průběžné humanitární činnosti, zejména pak v oblasti pomoci obětem ozbrojených konfliktů a dalších násilných činů. Navíc budou mít i všichni účastníci soutěže možnost vyhrát mnoho dalších výher.

Své výtvory lze zasílat od dnešního dne až do 15. července. Další informace o průběhu soutěže a jak se zapojit jsou k dispozici společně s pravidly na oficiální stránkách soutěže.

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 0 Prumer: 0]

Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
Upozornit na