Za okny zuřilo ničivé tornádo. Teenager však dál spokojeně hrál Fortnite

O minulém víkendu zuřilo v americkém státě Severní Karolína tornádo. Bouře byla velmi ničivá a zanechala po sobě tisíce zničených domů a způsobila výpadky proudu v celých okresech. Jeden muž dokonce přišel o život, když na jeho vůz spadl vykořeněný strom.

Tragédie však nemá jen stinné stránky, ale také jednu velmi kuriózní. Jistého teenagera jménem Anton Williams tornádo žádným způsobem nevzrušilo, tedy rozhodně ne tak, že by přestal hrát svůj oblíbený titul Fortnite. A to navzdory větru, který do domu narážel rychlostí až 217 km/h.

Seděl jsem doma, hrál Fortnite a najednou jsem slyšel velký rámus. Když jsem vykoukl z okna, viděl jsem, jak z domů ulétávají střechy. Pak jsem se vrátil ke hře a porazil ještě dalších pár soupeřů. Chtěl jsem zkrátka dohrát hru,” uvedl Williams.

Když se bouře ještě zhoršila a dokonce způsobila výpadek proudu, vzal Anton svou sestru a synovce a šel se s nimi přeci jen schovat do koupelny. Na otázku, co se mu honilo hlavou, odpověděl následovně: “Popravdě, myslel jsem pouze na tu hru. Doufal jsem ale také, že se nikomu z mých blízkých nic nestalo.” Znovu se tak ukazuje, že Fortnite patří k nejnávykovějším hrám. S jeho mobilní verzí mají problémy i ve školách, protože se od ní žáci nejsou schopní odtrhnout.

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 9 Prumer: 3.4]

Šéfredaktor internetového magazínu pro dospělé hráče Gamebro.cz. Dříve působil jako autor v mnoha tištěných i internetových médiích.

Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
Upozornit na