Oznámen MMO megaprojekt Atlas. Pracují na něm autoři Ark: Survival Evolved

Na předávání The Game Awards v Los Angeles představilo vývojářské studio Wildcard stojící za úspěšným Ark: Survival Evolved svůj nový chystaný titul. Jmenuje se Atlas a má dosti značné ambice. 

V Atlasu chtějí tvůrci umožnit hraní až 40 000 hráčů v jednom světě najednou, což je mnohem více než se v současnosti pohybuje na jednom serveru Ark: Survival Evolved. Hra nabídne 700 kusů pevniny a 10 biomů, z nichž každý bude mít vlastní zdroje, kreatury a tajemství.

V novém traileru se můžete podívat na to, co vás čeká. Hra je zasazena do svého druhu pirátského prostředí, které je okořeněno mytologickými bytostmi. Částečně hra připomíná nepříliš úspěšné Sea of Thieves, ale autoři slibují mnohem více možností od housingu přes boje na blízko a tvoření frakcí až po teritoriální války. Atlas bude také podporovat fanouškovské modifikace.

Atlas vstoupí už 13. prosince 2018 do fáze předběžného přístupu.

Atlas - screenshoty
« 1 z 13 »

Atlas – trailer

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 0 Prumer: 0]

Šéfredaktor internetového magazínu pro dospělé hráče Gamebro.cz. Dříve působil jako autor v mnoha tištěných i internetových médiích.

2
Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
nejnovější nejstarší nejlépe hodnocené
Upozornit na
uroboros
Host
uroboros

Zajímavé je , že si nikdo nevšiml ,že Ark..bla..bla..je nyní ke stažení zdarma, vyzkoušejte uvidíte.(nevím co můžu, takže napíši-je to konkurent steamu)

Meli
Host
Meli

Skvělé Ark mám je to perfektní hra na stovky a stovky hodin hraní 🙂 Tak snad se tohle povede jako Ark