Stahujte Company of Heroes 2 zdarma. Jde o strategii se stále velmi živou komunitou

Company of Heroes 2 je jednoznačně jednou z nejoblíbenějších strategických her posledních let. Přestože vyšla už v roce 2013, stále se těší velmi činorodé a ambiciózní komunitě. Mnozí milovníci žánru RTS na CoH 2 dodnes přísahají a především ho stále hrají. Na Steamu je v průměru 3600 aktivních hráčů.

Právě Steam je místem, kde si dnes a o víkendu můžete Company of Heroes 2 aktivovat zcela zdarma, přičemž ve vaší knihovně už zůstane natrvalo. Tvůrci takto slaví páté narozeniny hry.

Nutno podotknout, že pro Company of Heroes 2 vyšla celá řada rozšíření. Tato DLC už zdarma nejsou, ale aktuálně je možné je získat se 75 % slevnou. Mnohdy jde jen o balíčky skinů, ale řada z nich poskytuje také nový obsah, který může být pro hraní s dalšími hráči důležitý. Spoustu zábavy si ale užijete i s původní hrou.

Company of Heroes 2 – trailer

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 1 Prumer: 4]

Na Gamebro.cz má na starosti rubriky HW požadavků a Her zdarma.

3
Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
nejnovější nejstarší nejlépe hodnocené
Upozornit na
Jakub
Host
Jakub

Company of Heroes 2 je asi tak dobrá hra, jako má Battlefield V dobrou singleplayerovou kampaň …

Pravý fanoušek této série uznává pouze Company of Heroes 1 s Blizgrieg modem, který ze hry dělá aspoň trochu seriózní simulaci druhé světové války.

Johny
Host
Johny

O BF-V toho mnoho nevím,střílečky nehraji a nechápu to srovnání s válečnou RTS. Na CoH1 mám odehraných tisíce hodin s CoH2 se k první tisícovce blížím . Díky komunitě,používám mody takové,že se CoH2 hratelností podobá více prvnímu dílu + výhody druhého dílu. Takže si troufám oponovat .Dle mě je to velmi kvalitní hra,neříkám,že mouchy nemá,ale shazovat jí,není úplně na místě. Všem mohu vřele doporučit . A simulátor opravdu nečekejte …od toho jsou tu jiné hry.CoH je pouze zábava 🙂 .

Mordrux
Host
Mordrux

+1 Doporučuji, mám všechny DLC .. a je to SUPR hra .. Strategická ..