PUBG bojuje proti camperům. Testuje změny zóny smrti

V Playerunknown’s Battlegrounds se dosud mohli velmi komfortně cítit campeři, kteří se po většinu hracího času pouze schovávají a přepadávají protivníky do zad. K tomuto stylu hraní vám pouze stačí být dobře vybavení a být vždy blízko bezpečné zóny. Nejlépe přímo v zóně, schovaní v bytové jednotce a hýbat se pouze tehdy, kdy se hýbe tzv. modrá zóna.

Nová modrá zóna může zásadně změnit hraní PUBG

Společnost PUBG corp. odhalila v rámci nedávno zahájeného PUBG Labs novou”experimentální” novinku. Modrá zóna prošla změnou, která bude testována ode dneška až do 8. prosince. K vyzkoušení vám stačí zapnout vyhledávání hry přes banner PUBG Labs.

Takzvaný Bluehole mode vám ukáže druhou modrou zónu, avšak tam, kde by jste jí nikdy neočekávali – uvnitř bezpečné zóny. Venkovní modrá zóna, která vás nutí se stahovat do bezpečné zóny, zůstává beze změň. Vnitřní zóna je ta, která má udělat hru zajímavější.

Kruh vnitřní modré zóny, která je znatelně menší, než zóna bezpečná,  se objeví hned na začátku hry a označuje,  kam se bude bezpečná zóna hýbat. Samozřejmostí je, že vnitřní modrá zóna bude dávat poškození, stejně jako její vnější sestra. Tato změna by měla hráče Playerunknown’s Battlegrounds nutit se více hýbat po mapě a zapojovat se do akcí, namísto toho, aby se hráč uchýlil doprostřed bezpečné zóny a vyčkával.

Režim Bluehole mode máte možnost vyzkoušet pouze na mapě Erangel pro čtyřčlenné týmy a vybrat si můžete mezi pohledem z první či třetí osoby.

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 4 Prumer: 4.5]

Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
Upozornit na