The Elder Scrolls Online má přežít i chystané The Elder Scrolls 6

S MMORPG hrami je vždycky tak trochu potíž. Pokud je vystavíte na základech známé série, máte sice velkou šanci na úspěch, ale můžete si zadělat na problémy v rámci singleplayerových dílů. Ostatně, předvedl to například World of Warcraft, po kterém už jsme se nedočkali žádné další strategie.

Osud série The Elder Scrolls pak nyní musí řešit ve společnosti Bethesda (Zenimax). Ta totiž dlouhé roky provozuje úspěšné MMORPG The Elder Scrolls Online, které se nyní dočkalo nového datadisku Greymoor. A nezdá se, že by tato onlinovka měla v blízké budoucnosti končit.

Podle kreativního ředitele firmy Zenimax Online, Riche Lamberta, neovlivní The Elder Scrolls Online ani vydání chystaného The Elder Scrolls 6, které naváže na singleplayerové kořeny série. Obě hry mají existovat souběžně. Podle něj má TESO velmi zdravou komunitu čítající přibližně 15 milionů hráčů. Lambert dokonce uvedl, že čísla hry se neustále zlepšují a že firma neregistruje žádné známky zpomalení zájmu.

Vývojářský tým TESO má už plány pro rok 2021 a dále. Fanoušci MMORPG se tak mohou těšit na spoustu nového obsahu. Podle Lamberta může přežít chystané TES 6 o mnoho let. Pak je ale pochopitelně třeba zajistit, aby si vzájemně nelezly do zelí.

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 3 Prumer: 3.7]

Šéfredaktor internetového magazínu pro dospělé hráče Gamebro.cz. Dříve působil jako autor v mnoha tištěných i internetových médiích.

Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
Upozornit na