Diablovka Path of Exile se dočkala rozšíření War for the Atlas

Bezplatná diablovka Path of Exile se může těšit z nového rozšíření, které nese jméno War for the Atlas a do značné míry mění zážitek z konečné fáze hry, takzvané endgame.

Path of Exile: War for the Atlas přidává 32 nových map, z nichž každá je zakončena soubojem s bossem, stejně jako čtyři mocné Elder Guardiany, které musíte přemoct, než se dostanete k samotnému Elderovi.

Před novým rozšířením hráči museli projít čtyřmi náhodně generovanými mapami, aby se dostali k Shaperovi, což je boss ve stylu Cthulhu. Nyní jsou Shaper a Elder ve válce, snažíce se rozšířit svou stopu po světě. Tyto stopy mají na mapě reálné důsledky a efekty. Například posluhovači Eldera doslova vysávají ze světa barvu a oslabují vaši postavu, pokud jste v jejich blízkosti.

War for the Atlas také rozšiřuje možnosti vývoje hrdiny. Přidává totiž čtyři gemy zaměřené na nekromancii a šest podpůrných gemů. V rozšíření je obsažena také nová výzva, takzvaná Abyss, kdy je na mapě třeba hledat kousky, které po sobě zanechávají monstra. Pokud je budete následovat, objevíte větší skupinku nepřátel. Jakmile ji porazíte, najdete nové kousky, které vás opět zavedou k další skupince a tak dále s tím, že to bude pokaždé těžší.

Path of Exile: War for the Atlas – trailer

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 0 Prumer: 0]

Redaktor zpravodajství serveru Gamebro.cz. Milovník příběhových her, ať už těch akčních nebo RPG.

Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
Upozornit na