Dusk je retro akce ve stylu Quakea. V lednu spustí předběžný přístup

Retro akce Dusk vstoupí 11. ledna 2018 do předběžného přístupu na Steamu, oznámil vývojář David Szymanski, který svým titulem touží navázat na úspěch legendárních klasických stříleček jako je Duke Nukem 3D, Doom nebo Quake. Zatímco první epizoda už je pro ty, co si hru předobjednali, k dispozici, druhá vyjde až v rámci předběžného přístupu.

Dusk vás doslova posadí do stroje času a přenese do devadesátých let, kdy se naplno začal rozvíjet žánr stříleček z první osoby. Tomu odpovídá také staromódní a velmi stylová grafika, ze které na vás dýchnou staré dobré časy. Nakonec, můžete ji posoudit sami z přiloženého videa.

V takové hře samozřejmě nesmí chybět ani multiplayer, který v tomto případě nese jméno DuskWorld. Hráči se zde pobíjí v divokém deahtmatchi a používají brokovnice, kuše nebo pistole. Pokud máte dostatek střelné síly, můžete nepřátele stejně jako kdysi v Quakeovi rozstřelit na krvavé kousíčky.

V rámci předběžného přístupu Dusk obdržíte dvě epizody a přístup do multiplayeru DuskWorld. Později v příštím roce by měla následovat třetí epizoda a také modifikační nástroj Dawn, který hráčům umožní tvořit vlastní úrovně a epizody.

Dusk – video

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 0 Prumer: 0]

Šéfredaktor internetového magazínu pro dospělé hráče Gamebro.cz. Dříve působil jako autor v mnoha tištěných i internetových médiích.

Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
Upozornit na