Oblíbenou akci Fortnite postihly problémy procesorů Intel

Vývojářské studio Epic Games stojící za oblíbenou online akcí Fortnite zareagovalo na aktuální bezpečnostní problémy procesorů, zejména značky Intel. Vydalo tak pro hru vlastní záplatu, jejímž důsledkem jsou ale mimo jiné také dlouhé čekací doby na připojení do hry nebo dokonce lagy kazící herní zážitek.

Pokud jste to náhodou nezaznamenali, tak je v krátkosti. Díky nově objevené chybě v procesorech se mohou hackeři dostat k osobním datům v počítači. Uživatelé by si tak co možná nejrychleji měli nainstalovat update Windows, zatím však není jasné, zda to pomůže.

Epic Games se ve Fortnite odhodlalo k vlastním opatřením a své servery, které jsou problémem pochopitelně rovněž postiženy, opatřilo updatem. To však vede právě k problematickému spojení hráčů s nimi. Lagy hlásí jak hráči Fortnite, tak Fortnite: Battle Royale. Obě hry silně využívají cloudovou technologii. Epic však slibuje, že by se vše brzy mělo vrátit do normálu a hráči pak už budou jen profitovat z vyšší bezpečnosti.

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 0 Prumer: 0]

Šéfredaktor internetového magazínu pro dospělé hráče Gamebro.cz. Dříve působil jako autor v mnoha tištěných i internetových médiích.

1
Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
nejnovější nejstarší nejlépe hodnocené
Upozornit na
Zbynek Naus
Host
Zbynek Naus

dOBRÝ DEN I PŘE ZTO ŽE MAM NOVEJ POČÍTAČ HRA MY PŘED VAŠIM UPDATE SLAPALA NAPROSTO PRECIZNE A PO UPDATE VLEZU DO HRY NA NEJNIZSI KVALITU A VE HRE SE CCA PO 2 MIN SEKNE UPLNE MUSIM UKONCIT PREZ SPRAVCE ULOH JE TOTO NORMALNI CI CO SE STIM DA DELAT