Úžasné obrázky z námořního Skull & Bones. Ze zajímavého projektu se stává opravdu velká hra

Foto: Ubisoft

Ačkoliv to takto společnost Ubisoft pochopitelně nikdy neřekne, šlo v případě chystané námořní simulace Skull & Bones o snahu svézt se na vlně zájmu o námořní bitvy, které vyvolal tento prvek v Assassin’s Creed IV: Black Flag. Z nenápadného a poněkud podceňovaného projektu ale roste skutečně velká hra, která už nyní notně přesahuje původní záměry vývojářů.

Ty původně počítaly s tím, že se Skull & Bones bude odehrávat pouze na moři a hráč se tak bude věnovat pouze bitvám mezi plavidly. Postupně však hra získala suchozemskou komponentu. V herním světě se tak budete moct pohybovat přímo s vlastním hrdinou, a přestože jádro hry zůstává na vodě, nějaký ten úkol si splníte i na souši. Ze Skull & Bones se tak paradoxně stává hra na první pohled trochu podobná právě sérii Assassin’s Creed.

Skull & Bones nicméně nabídne mnohem propracovanější námořní bitvy, které budou vycházet z vlastního, neustále vylepšovaného plavidla, pro které budete najímat různé členy posádky, kteří se také budou postupně zlepšovat. Nutno říct, že po grafické stránce vypadá titul skvěle, o čemž se můžete přesvědčit také na obrázcích.

Skull & Bones - screenshoty
« 1 z 8 »
Hodnotit text
[Celkem hlasu: 0 Prumer: 0]

Šéfredaktor internetového magazínu pro dospělé hráče Gamebro.cz. Dříve působil jako autor v mnoha tištěných i internetových médiích.

Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
Upozornit na