Epic se s tím nemaže. Dva cheatery ve Fortnite: Battle Royale poslal před soud

Podvádíte ve Fortnite: Battle Royale? Pozor na to, mohlo by vás to vyjít draho. Studio Epic Games velmi tvrdě postupuje proti cheaterům. Tisícům z nich už deaktivovalo konta a nyní dokonce zažalovalo dva hráče.

Nešlo ale jen tak o nějaké cheatery. Tito dva nejenže podváděli přímo ve hře, ale dokonce modifikovali kódy hry ve svůj prospěch, což je přísně zakázáno.

Teď jim hrozí pokuta ve výši 150 000 amerických dolarů, což je přibližně 3,3 milionu korun. Obžaloba je viní z porušení licenčních podmínek, což je mimochodem dokument, který digitálně stvrzuje každý hráč, ale málokdo si to uvědomuje.

Je jasné, proč Epic ve Fortnite: Battle Royale tak tvrdě postihuje cheatery. Zdá se, že tímto titulem, který vznikl až druhotně pro původní Fortnite, opravdu trefil hřebíček na hlavičku a získal svůj další velký hit. Slušné hráče pak nechce ztratit tím, že by je vystavoval konfrontaci s podvodníky.

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 0 Prumer: 0]

Šéfredaktor internetového magazínu pro dospělé hráče Gamebro.cz. Dříve působil jako autor v mnoha tištěných i internetových médiích.

Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
Upozornit na