Ještě nemáte dárek k Valentýnu? Co třeba kvalitní stříbrný šperk za rozumnou cenu?

Svátek všech zamilovaných – Valentýn – se neúprosně blíží a spolu s ním začíná každoroční sháňka po něčem pěkném, co by vaší drahé polovičce udělalo radost. Chcete pro ni něco krásného, hodnotného, blyštivého. Něco, co když bude nosit, pokaždé si na vás vzpomene. Zároveň ale zrovna nemáte po ruce desítky tisíc, které po vás chtějí v klenotnictví?

Žádný strach! V klidu si prohlédněte širokou nabídku stříbrných šperků s krásnými krystaly značky Swarovski a vyberte si ten pravý. Nemluvila vaše přítelkyně nebo manželka třeba o tom, že potřebuje nové náušnice? Nebo snad dává přednost náramkům? A co třeba hezký prstýnek nebo rovnou celou sadu? Výběr je skutečně pestrý, a to i co do barevného spektra a nejrůznějších tvarů.

Široká nabídka různých šperků

Evolution Group je navíc českým výrobcem šperků, nikoliv jejich dovozcem z levných zemí. Jeho výrobky mají český rukopis a jsou zárukou perfektní kvality. V případě potřeby není problémem bezplatná oprava šperku, nebo dokonce výměna kamene.

Stříbrné náušnice kruhy s krystaly Swarovski mix barev – jen jeden z příkladů krásných stříbrných šperků. Tento stojí 898 Kč.

Nejde přitom o šperky, které prodává každý druhý obchod. Společnost si je vyrábí sama a následně opatřuje krystaly Swarovski. Najdete tu tedy o poznání originálnější kousky než v obchodech, které prodávají přímo šperky od firmy Swarovski.

Tip: Manuál pro povedený Valentýn

Ať už si vyberete kterýkoliv ze stříbrných šperků, dostanete jej dárkově zabalený v hezké krabičce a samozřejmostí je také certifikát pravosti. Pokud vaše objednávka přesáhne 1500 Kč, můžete se těšit na dáreček navíc.

Bojíte se, že se váš výběr nesetká s úspěchem? Nevěříme, ale pro strýčka příhodu je tu možnost šperk do 60 dnů vyměnit za jiný. Tak žádné zbytečné starosti.

Zní to až příliš hezky, že? Berte to jako bezplatné doporučení služby, která vás nezklame. Teď už stačí jen vybrat takový šperk, který bude dělat jen a jen radost.

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 0 Prumer: 0]

Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
Upozornit na