Český hráč se schválně pozvracel v živém přenosu. Od služby Twitch si za to vysloužil zákaz vysílání

Jeden z nejznámějších českých herních streamerů, Pavel Mikeš, si vysloužil od služby Twitch, na které vysílá své přenosy z hraní nejrůznějších titulů, měsíční zákaz činnosti. Důvodem je, že se cíleně pozvracel v živém přenosu hraní oblíbeného titulu Fortnite.

Pavel Mikeš si sám pro sebe vymyslel výzvu, aby opepřil své vysílání hraní Fortnite. Za cíl si vytyčil čtyři výhry, přičemž pokud by se mu jich nepodařilo dosáhnout, musel by podstoupit takzvaný “gallon of milk challenge”. To je mezi streamery ustálená výzva, kdy dotyčný musí vypít galon, tedy téměř čtyři litry, mléka. Většinou to dopadne tak, že se u toho pozvrací.

Vzhledem k tomu, že se Mikešovi alias Herdynovi nedařilo, došlo na nejhorší. V přímém přenosu do sebe začal lít jeden litr mléka za druhým a po tom třetím se mu začalo logicky dělat špatně. Strčil si proto prsty do krku a začal zvracet. Zvracení je sice mimo záznam, ovšem Twitchi pravděpodobně vadily ony prsty v krku.

Nejde přitom o první trest, který Pavel Mikeš od Twitche inkasoval. V březnu dostal týdenní zákaz vysílání za to, že použil slovo negr.

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 1 Prumer: 2]

Redaktor zpravodajství serveru Gamebro.cz. Milovník příběhových her, ať už těch akčních nebo RPG.

1
Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
nejnovější nejstarší nejlépe hodnocené
Upozornit na
gengar
Host
gengar

kdyby radsi konecne zacli banovat ty p..e ukazujici kozy… neuveritelny kam az tahle doba dospela