Záběry z hraní atraktivního taktického RPG Mutant Year Zero. Vyšla také demoverze

Vývoj zajímavého taktického RPG Mutant Year Zero: Road to Eden už je dokončen a vývojářské studio The Bearded Ladies ve spolupráci s vydavatelem Funcom připravují uvedení titulu na trh. Ještě předtím se ale můžete podívat na čtvrthodinku záběrů z hraní, případně si zahrát demoverzi.

Demo Mutant Year Zero: Road to Eden je však zatím přístupné pouze těm, kdo si objednali Deluxe edici hry. Ta stojí 55 euro a kromě samotné hry a dema nabízí také artbook, knihu k pen and paper předloze, soundtrack a wallpapery. Další výhodou je to, že si hru budete moct zahrát tři dny před oficiálním datem vydání, tedy již 1. prosince 2018. V případě demoverze se ale dá očekávat, že se brzy objeví i pro ostatní hráče.

Autoři také oznámili, že Mutant Year Zero: Road to Eden bude od počátku dostupná v rámci předplatného Xbox Game Pass, což je další velmi atraktivní nabídka této služby.

Mutant Year Zero: Road to Eden vychází 4. prosince 2018, a to na PC, Playstation 4 a Xbox One.

Mutant Year Zero: Road to Eden – záběry z hraní

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 0 Prumer: 0]

Šéfredaktor internetového magazínu pro dospělé hráče Gamebro.cz. Dříve působil jako autor v mnoha tištěných i internetových médiích.

Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
Upozornit na