První patch pro Fallout 76 vyjde zítra. Ale přání hráčů ještě nezohlední

Fallout 76 coby velká herní naděje vyšel teprve před pár dny, ale srdce hráčů si rozhodně nezískal, ba právě naopak. Snesla se na něj v rámci série nebývalá kritika. Společnost Bethesda se snaží zachránit co se dá a už na zítřek oznámila první regulérní opravu (nepočítaje day-one patch).

Patch napravuje především technické bugy a měl by vylepšovat výkon hry. Autoři zároveň uvedli, že by tento patch měl být mimořádně velký a rozhodně větší než chystané opravy.

Každopádně by se ale zatím neměli těšit hráči, kteří Bethesdu zásobují zpětnou vazbou, kterou tvůrci ostatně sami žádají. Implementace přání hráčů však bude ještě nějakou dobu trvat a počkáme si na ní do dalších oprav.

Bethesda plánuje zavést například takzvaný FOV slider, Push to talk a podporu Ultrawidescreen monitorů pro PC verzi. Stejně tak by měla být navýšena kapacita táborů.

Autoři mají už plány i pro příští rok, kdy by Fallout 76 měly obohatit nové vaulty, respecs a na frakcích založený PvP systém.

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 0 Prumer: 0]

Šéfredaktor internetového magazínu pro dospělé hráče Gamebro.cz. Dříve působil jako autor v mnoha tištěných i internetových médiích.

7
Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
nejnovější nejstarší nejlépe hodnocené
Upozornit na
LordOusik
Host
LordOusik

Me osobne se hra libi velice, celkem i starej dobrej fallout… BOHUZEL ABSENCE npc nejakych funkcnim mest s obchodnikama atd chybi..Osobne bych byl pro aby na mape bylo vicero hracu obcas nekde nekoho potkam, ale jede si svoji trasu a to je u eventu, ktere jsou vetsinou prazdne bez hracu smutne:( Navic jede hra na enginu f4 co si nejsem upne jistej pac jsem ho hral na ultra i s modama a tohle se mi trha i na low a to hraju novej AC Odyssey na high novou Laru na high a tyhle veci jaou proste vizuelne krasny… Vim ze… Číst vice »

karlík
Host
karlík

zdravím ..ještě než hra vyšla jsem si před několika týdny znovu z nostalgie koupil disk Falloutu 4/ps4/nastavil češtinu a hraji to fakt poctivě takže mám o zábavu postaráno-zjišťuji že jsem to poprvé hodně odbyl…a čekával jsem nějaké recenze hráčů—jenže se dočítám že tato nová hra sice jde hrát v modu -sám voják v poli-čili jako jednotlivec ale že se to jedná jen o bezcílné potulování po krajině ..že to nemá děj,žádnou zápletku či plnění nějakých ůkolů jak třeba ve Falloutu 4 a že hra je nastavena pro hraní ve skupině….a to opomenu že bych si musel sehnat hru s polštinou-anglicky… Číst vice »

Škorpion
Host
Škorpion

Abych řekl pravdu mám docela strach jaká bude velikost “balíků”. Stačí že mám plný balíky ve Falloutu a nestíhám se jich zbavit 😉 Lv. 21…

Vietrak
Host
Vietrak

Chapu fanousky serie, kteri vyrostli na single player Fallout. Skok do online je trosku neco jineho, ale me se hra hodne libi. Jen tedy doufam, ze budou pridavat mnozstvi obsahu a aktivit. Osobne me trosku mrzi, ze lidu tu hru takhle poplivali. Reknete mi, ktera takhle velka RPG hra vysla bez technickych problemu. A to, ze lidi nadavaj na optimalizaci? To uz me taky prestava bavit posliuchat. Todle ctu u kazdy druhy hry. Kdyby si lidi poridily poradny kompy tak tydle problemy nemaji. Me Fallout 76 hrozne bavi. Uz jsem v nem stravil spoutu dni a jsem teprve na levelu… Číst vice »

Milio
Host
Milio

Přesně tak sdílím tvůj názor hra je podle mýho slušná a zábavná.hraci singlacu by měli pochopit že co dobře funguje v singlu jde možná blbě implementovat do online hry viz v.a.t.s. jinak je pro mě hra hodně zábavná a můj názor je že se ještě předvede.a co se budu a optimalizace týká je na tom oproti většině ackovejch titulů co poslední dobou vychází na hodně slušný úrovni.

Spike
Host
Spike

Mě osobně opravdu uráží očividný copy/paste !všeho!(i buggů 🙂 z F4. Sám jsem si musel už opravovat chybu, která byla úplně stejná jako v F4 a byla vyřešena Moderama 2 dny po vydání a světe div se fix pomohl i tu. To že lidé plivou pravdu na hru která nám byla prezentována jako AAA titul a stála 60euro na tom opravdu nevidím problém. Lidé co mají problém s FPS z větší části nehrají ve FullScreenu ale v fullscreen borderless nebo windowed aniž by se upravil jeden řádek v .ini na cap FPS na 63 iPresentInterval. Já jsem dal za víkend… Číst vice »

Vietrak
Host
Vietrak

Dekuji za odpoved / nazor, ale pripada mi jako byste tu hru nikdy nehral. Ze jste pokoril level 60 za dva dny…? Tak to bych opravdu rad videl, protoze ja jsem zatim za celou dobu na nikoho takoveho nenarazil. Je pravda, ze na par videiich na youtube se sem tam hrac s level 60 obevi, ale myslim si, ze to jsou lide, kteri to hralu od bety a jejich progress byl prenesen. Mozna by jste mohl svuj speed run natocit a uploadovat na youtube. Urcite by to zaujalo spoustu hracu vcetne me.