Oznámeno rozsáhlé fantasy RPG Realms Beyond. Inspiruje se klasikami žánru jako Ultima a Baldur’s Gate

Jméno Ceres Games málokomu něco řekne, ale tento vývojářský tým z německého Mnichova už od roku 2016 pilně pracuje na atraktivním RPG, které nese název Realms Beyond a čerpá inspiraci z klasických her na motivy Dungeons and Dragons, ale také sérií Ultima nebo Wizardry.

Realms Beyond vám nabídne obrovský svět sestávající z několika kontinentů. Sestavíte si vlastní skupinku šesti hrdinů, které můžete vybírat ze sedmi národů a osmi tříd. Na základě velké mapy se pak vydáte prozkoumávat svět bohatý na dobrodružství. Čekají vás v něm nejrůznější NPC postavy, tajuplná místa a pochopitelně spousta nepřátel. Boje s nimi budou probíhat na tahy a nabídnou velké množství taktických možností.

Fantasy RPG klasika

Do důležitých míst budete vstupovat podobně jako v Baldur’s Gate a pohybovat se v nich budete v klasickém izometrickém pohledu. Samotné grafické zpracování je potom kombinací 2D a 3D prvků. Se všemi objekty v Realms Beyond bude možné manipulovat, takže je možné je přemístit nebo vzít s sebou, což bude často také klíčem k řešení rozličných hádanek.

Vývojáři se v Realms Beyond snaží vytvořit maximálně autentický fantasy svět, takže se můžete těšit kupříkladu na to, že lidé se řídí průběhem dne a věnují se své práci, podobně jako to kdysi zavedla už série Ultima.

Editor umožní tvořit vlastní dobrodružství

Dobrodružství nabídne několik stovek úkolů, které vás provedou poutavým epickým příběhem. Vaši hrdinové se pochopitelně zlepšují v celé řadě schopností a důležitou součástí bude také shánění co možná nejlepší výbavy.

Realms Beyond slibuje rovněž velkou podporu fanouškovské komunitě, která dostane k dispozici mocný editor, pomocí kterého bude možné vytvářet vlastní herní zážitky. Pokud už jste se na Realms Beyond coby zástupce klasické RPG školy začali těšit, vězte, že podle aktuálních informací má vyjít v roce 2019 na PC.

Realms Beyond – videa

Hodnotit text
[Celkem hlasu: 0 Prumer: 0]

Šéfredaktor internetového magazínu pro dospělé hráče Gamebro.cz. Dříve působil jako autor v mnoha tištěných i internetových médiích.

Komentujte

avatar
  Odebírat komentáře  
Upozornit na